Combi Arrangementen

 

Het is leuk om met Combi-arrangementen te werken om een klant een zoveel mogelijk totaalpakket aan te kunnen bieden tegen een aantrekkelijke prijs.
Een Combi-arrangement is een heerlijke verwennerij voor uzelf waar ik dan ook ruim de tijd voor neem.
In mijn sfeervolle salon komt u lekker tot rust terwijl uw handen en/of voeten worden verwend. Natuurlijk is er tijdens de behandeling altijd tijd voor koffie/thee en wat lekkers.
Deze combi-arrangementen zijn ook zeer geschikt om iemand cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag, vader/moederdag, feestdagen of voor een aankomende bruid of bruidegom.

Voor een aankomende bruid of bruidegom heb ik ook een speciaal arrangement samengesteld. Dit bestaat uit een standaard voetbehandeling, een cosmetische spa voetbehandeling, een combinatie van twee hand/nagel behandelingen, het lakken van teen- en handnagels (bij mannen een extra voetmassage). Dit zal dan ook gecombineerd worden met een uitgebreide etagère met lekkere zoetigheden en natuurlijk koffie/thee etc. De bruid of bruidegom zal ook een passend presentje krijgen naar afloop. U kunt dit in de vorm van een cadeaubon geven die natuurlijk voor deze gelegenheid is aangepast.

Voetenverwenarrangement: Standaard behandeling voeten, cosmetische voetbehandeling, inclusief koffie/thee en wat lekkers.
€ 53,50 (bij eerste voetbehandeling €56,50)

Voet en hand arrangement…Standaard voetbehandeling, plus Beautifull Nails
€ 50,00 (bij eerste voetbehandeling €53,00)

Voet en hand arrangement…Standaard voetbehandeling, plus Japanse handbehandeling of Spa Handbehandeling of Anti Ageing Treatment
€53,00 (bij eerste voetbehandeling €56,00)

Voet en hand arrangement Speciaal. Standaard voetbehandeling, Cosmetische Spa voetbehandeling, plus Japanse Manicure of Spa Manicure of Anti Ageing Treatment van de handen.
€ 79,50 (bij eerste voetbehandeling €82,50)

Wedding Hands and Feet ……Dit combi arrangement bestaat uit een standaard voetbehandeling, een cosmetische spa voetbehandeling, een combinatie van twee hand en nagelbehandelingen, thee/koffie en diverse lekkernijen, en na afloop een passend presentje
€ 92,50
(bij eerste voetbehandeling €95,50)

Wilt u dit arrangement maar dan aangepast voor een verjaardag, feestdag etc. dan is dit natuurlijk altijd mogelijk.

Dit zijn slechts mogelijkheden uit combinaties van verschillende behandelingen! Het kan altijd aangepast worden aan uw wens en smaak.