Even voorstellen

 

 

Ik wil me graag even kort aan u voorstellen. Mijn naam is Marjolijn Vullings en ben gediplomeerd voetverzorger-pedicure. In januari 2008 heb ik mijn eigen salon geopend, na eerst een tijdje dit werk ambulant te hebben gedaan. Kwaliteit in mijn salon is voor mij zeer belangrijk, daarom wil ik mijzelf blijven ontwikkelen door het regelmatig volgen van bijscholing, cursussen, specialisaties, seminars en het lezen van vakliteratuur. Zo ben ik in het bezit van de aantekeningen Diabetische VoetReumatische Voet en ik heb net de opleiding voetreflexologie afgerond.
Ik ben aangesloten bij PROVOET, de landelijke Vakorganisatie voor pedicures. U kunt er dan ook verzekerd van zijn dat al mijn diploma’s door deze organisatie zijn goedgekeurd en van hoge kwaliteit zijn.
Buiten kwaliteit is een ontspannen sfeer in mijn salon erg belangrijk. Ik neem graag de tijd voor u en werk dan ook niet volgens een strak schema. Immers in ons hectische bestaan is een behandeling bij een pedicure even een rustig moment voor uzelf.
In mijn salon zult u, onder het genot van een kopje koffie of thee plus persoonlijke aandacht ook even tot rust komen.
Wat ik ook bijzonder leuk vind aan dit vak is de cosmetische kant van de voetverzorging. Ook hier specialiseer ik mij in. Zo kunt u bij mij terecht voor verschillende cosmetische voetbehandelingen, maar ook manicure, diverse massages, harsen, french pedicure etc.. Hygiëne is ook één van mijn belangrijkste drijfveren.

Ik heb het certificaat code voor de Voetverzorger. Dat wil zeggen dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu.