Specialiteiten

 

De Diabetische voet:

Veel diabetische patiënten ondervinden klachten aan hun voeten ten gevolge van hun ziekte.
Het is erg belangrijk om daarom onder behandeling te zijn bij een erkende pedicure. De huisarts zal dit advies ook aan een diabetisch patiënt geven.
Doordat ik mij gespecialiseerd heb in de diabetische voet, kunt u als patiënt met het volste vertrouwen bij mij terecht.
Vaak wordt voor deze patiënten de behandeling of een deel hiervan vergoedt door de zorgverzekeraar. Informeert u maar eens bij u zorgverzekeraar!

De Reumatische Voet:


Ook mensen met reuma zullen vaker problemen aan hun voeten krijgen. Vermoeidheid stijfheid en vergroeiingen zullen bij reumatische patiënten het meest voorkomen.
Ook deze patiënten zullen in mijn salon professionele hulp krijgen.
Ook hierbij geldt dat de behandeling deels of soms geheel door de zorgverzekeraar wordt vergoed. Vergeet u niet hiernaar  te informeren.


Diverse Cosmetische voetbehandelingen:

U kunt ook bij mij terecht voor een verzorgende en ontspannende voet behandeling.
Ideaal als u droge voeten mocht hebben of gewoon voor een uurtje ontspanning.
Ik begin deze behandeling altijd met een reiniging, vervolgens een scrub en een heerlijk voetenbad met aromatische oliën. Daarna vervolg ik de behandeling met een masker die goed zijn werk doet door de pakking. Ik eindig met een korte massage en een verzorgende crème of olie.
Ik maak bij deze behandeling gebruik van de producten van Kathleen Kay.
Kathleen Kay Cosmetics maakt gebruik van aromatische oliën, mineralen en andere natuurlijke ingrediënten die er voor zorgen dat uw huid zacht en soepel aanvoelt en er weer gezond uitziet.
Zelfs personen met een gevoelige huid kunnen met de producten van Kathleen Kay doeltreffend verzorgd worden.

Diverse Manicure behandelingen:


Sinds januari 2009 heb ik ook mijn diploma voor manicure. En heb ik mij door middel van workshops gespecialiseerd in diverse heerlijke cosmetische hand/nagel behandelingen.
Hierbij maak ik ook gebruik van de producten van Kathleen Kay. Dit merk heeft een mooie lijn producten voor handen en voeten die doeltreffend werken en elkaar goed aanvullen. U handen zullen weer heerlijk zacht aanvoelen en er mooi en verzorgt uitzien.
Ik heb diverse manicure behandelingen die ook elk wat anders doen, de ene is meer gespecialiseerd in de nagels en andere meer in de handen.  Een combinatie van deze twee is ook mogelijk afhankelijk waar de probleemgebieden zitten.
Een manicure behandeling is natuurlijk ook zeer geschikt voor de man.

Massage van de voeten en onderbenen
:

Dit is een heerlijke ontspannende massage van de voeten en onderbenen. Buiten dat deze massage ontspannend werkt heeft hij ook als doel dat afvalstoffen worden afgevoerd d.m.v het aderlijk systeem. Deze behandeling start ik met een scrub van de voeten en onderbenen. De scrub maakt de huid heerlijk zacht en schoon, waardoor de olie goed in huid word opgenomen. De behandeling duurt ongeveer een half uur.

Harsen van de onderbenen:


Vanaf dit voorjaar kunt u ook in mijn salon terecht voor het harsen van de onderbenen. Ideaal voor de zomermaanden om voor een tijdje verlost  te zijn van u haren. Natuurlijk ook weer te combineren met bijvoorbeeld een voetbehandeling.