Behandelingen

 

 
  • Standaard voetbehandeling:

Als eerste wordt er een anamnese afgenomen. Dit wil zeggen de medische en persoonlijke achtergrond van de cliënt.
Het onderzoeken van uw voeten en het bespreken van uw voetproblemen c.q. klachten.
Uw voeten worden gedesinfecteerd.

Nagels knippen en polijsten.

Nagelomgeving schoonmaken.

Verwijderen van overtollig eelt.

Evt. het behandelen van likdoorns en/of ingroeiende teennagels en/of schimmelnagels.

Tot slot een korte massage van de voeten.

Ik werk met behulp van nattechniek. Met deze moderne apparatuur zal u pijnloos geholpen worden.

Tevens werk ik volgens de H.A.M Code: Hygiëne Arbeid en Milieu.

  • Uitgebreide voetbehandeling

Hetzelfde als de standaard behandeling, maar met meer probleemgebieden, waardoor behandeling langer dan 60 minuten duurt.

  • Kleine Voetbehandeling

Anamnese

Voeten desinfecteren

Nagels knippen en polijsten

Nagelomgeving schoonmaken

Het frezen van de voeten

Deze behandeling gaat vooraf aan bv  een Cosmetische voetbehandeling, of Nail art . Mocht er sprake van overtollig eelt en het behandelen van eventuele likdoorns, ingroeiende teennagels etc. dan zal het een standaard voetbehandeling worden.

  • Cosmetische Spa voetbehandeling

Refreshing &Calming footspray.  Reiniging van beide voeten. Deze footspray is verrijkt met heerlijke kruiden en heeft een kalmerende werking op de voeten. Hij heeft daardoor een positieve invloed op transpirerende voeten werkt antiseptisch en verfrissend.

Herbal Foot Scrub. Deze scrub is op basis van diverse oliën, dode zee zout en vitamine E. Na deze scrub voelen uw voeten weer heel zacht aan. Ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Refreshing& Invigorating Foot Bath . Een ontspannend voetenbad met dit voetbadzout werkt ontspannend en verzorgend. Het zout is op basis van essentiële  oliën. Ik heb dit voetbadzout in diverse soorten, alle verrijkt met  diverse oliën. Zo kunt u er een uitzoeken die op dat moment bij u past. 

Nourishing& Stimulating Massage oil.  Uw voeten krijgen een massage met een professionele massageolie die bestaat uit een combinatie van diverse hoogwaardige plantaardige oliën.

Moisturising Foot Mask.  Een voedende masker op basis van natuurlijke oliën en wassen . Ook bevat dit product Calendula olie, Pathenol, Collageen, Elastine en Lavendel. Dit masker werkt o.a  wondhelend en genezend bij een droge en gebarsten huid. Uw voeten voelen hierna weer heerlijk zacht. 

Tot slot een Moisturising Foot Cream.Een huidvriendelijke crème die de huid  verzacht, hersteld, en verstevigd.


Diverse Manicure behandelingen:

Japanse hand behandeling:

Deze behandeling is ideaal voor het krijgen van zijdezachte handen.De behandeling begint zoals al mijn Manicure behandelingen met een reiniging van de handen en het vijlen van de nagels.

Reiniging handen.

Vijlen nagels .

Nailscrub, voor het licht polijsten van de nagelplaat en het losmaken van de nagelriemen.

Polijsten en nagelriemen verzorgen.

Soothing nailoil.  Werkt helend en verzorgend op de nagels en nagelriemen.

Herbal Hand Scrub.  Deze bestaat uit kruiden, dode zee zout, en diverse oliën( oa amandelolie, jojoba olie, druivenpitolie, vitamine E olie) . Deze scrub is ideaal geschikt  voor een erg droge en ook gevoelige huid.

Cleansing Lime Blossom Manicure Bath.  Dit manicure bad is op basis van lindebloesem. Deze werkt verzachtend voor nagels en nagelriemen. Tijdens dit bad krijgen u handen een aqua massage.

Een verzorgende en beschermende handcrème.

Tot slot lak ik de nagels met een base coat.


Spa hand behandeling
:

Reiniging handen.

Vijlen nagels.

Hand peeling. Verwijderd dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding. Deze peeling is uitermate geschikt bij een overgevoelige huid.

Cleansing Lime Blossom Manicure bath ( werking zie hierboven).

Vitamin Enriched Nail Cream. Een voedende crème op basis van vitamine A, B, E, F en H en extracten uit Paardekastanje. Deze hoogwaardige nagelcrème  werkt herstellend en geeft een optimale conditie van de nagels. Bijvoorbeeld ideaal na het herstellen van een kunstnagel behandeling.

Massage van hand en onderarm met  een professionele massageolie op basis van plantaardige oliën( oa Vitamine E, Calendulaolie, Rozemarijnolie).

Moisturising Hand Mask. Een voedende masker op basis van natuurlijke oliën, Panthenol, Collageen, Elastine en Lavendel. Dit masker werkt verzachtend en ook wondhelend op de huid. Hij  is daarom ook ideaal bij kloven en barsten. U handen worden ingepakt met plastic om het masker optimaal zijn werk te kunnen doen.

Protecting Handcream. Een verzorgende en voedende crème.

Tot slot een base coat op de nagels.


Beautiful Nails:

Reiniging handen.

Vijlen nagels.

Nagelriemen behandelen met Cuticle remover.  Deze remover verweekt en verzorgt de nagelriemen op een zachte manier. Vervolgens worden u nagelriemen behandeld.

Nail Shine.  Dit product polijst de nagel en verzorgt de nagel en nagelriemen optimaal.  Nail Shine is op basis van meervoudige suikers, wonderolie, en vitamine E olie. Een geweldige oppepper voor onverzorgde nagels.

Vingerbad op basis van lindebloesem.

Soothing Nailoil. Deze olie wordt ingemasseerd  met een zachte polijstvijl.

Vitamine Enriched Nailcream, zie hierboven.

Verzorgende handcrème.

Tot slot een base coat op de nagels.


Anti Ageing Treatment:


Reiniging handen.

Vijlen nagels.

Herbal hand scrub ( zie hierboven).

Handbad op basis van natuurlijke oliën.

Vitamin Enriched Nail Cream ( werking zie hierboven).

Warme olie massage met een Vitamine E Serum/ Ampul.  Deze ampul is op basis van
Tarwekiemolie en heeft 1200 eenheden van vitamine E.  Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen, verbetert de huidstructuur en reguleert de vet-balans. Het is een enorme oppepper voor de huid.

Moisturising Hand Mask. Een dik aangebrachte masker die de handen zijdezacht maakt en geweldig werkt in combinatie met het vitamine E serum. Het masker wordt ingepakt zodat hij optimaal kan intrekken en zijn werk kan doen.

Anti Ageing Hand Cream. Deze crème is het paradepaardje van Kathleen Kay. Hij is samengesteld uit diverse werkzame stoffen, oa Macadamiaolie, zoete amandelolie, zonnebloem zuivere vitamine E olie, Aloë Vera, en Retinol.. Deze crème is uitermate geschikt voor de ouderwordende vochtarme huid.

Tot slot een base coat op de nagels. Deze Anti Ageing behandeling is helemaal uitgebalanceerd voor de vochtarme en ouderwordende huid, een echte aanrader!